Αίθριος καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 08:09
UPD:08:10
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 35 βαθμούς στα ηπειρωτικά. 

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Γενικά αίθριος καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου. 

Πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις προβλέπονται και για αύριο, Τετάρτη. Πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή