Παπασταθόπουλος: Η Άρσεναλ πρέπει να βελτιωθεί

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 15:13
UPD:15:16
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
«Ήταν πολύ εύκολο γι΄ αυτούς να έρθουν στο μισό γήπεδο και να σκοράρουν. Μετά από αυτό ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα, πιέσαμε καλύτερα, κερδίσαμε πολλές μπάλες στο κέντρο και είχαμε ευκαιρίες. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, γιατί στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».
A- A A+

Την ανάγκη βελτίωσης της Άρσεναλ, ειδικά στην ανασταλτική λειτουργία της, επισήμανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά τη δεύτερη ήττα των Λονδρέζων στους ισάριθμους πρώτους αγώνες τους στην Premier League.

Στην πρεμιέρα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη οι «κανονιέρηδες» είχαν χάσει εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι, για να ακολουθήσει η ήττα του «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Τσέλσι, με 2-3.

Η Άρσεναλ, που βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε το τρίτο γκολ από τον Μάρκος Αλόνσο στο 81΄.

«Δεν αμύνθηκε πολύ καλά όλη η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο», δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στην ιστοσελίδα του συλλόγου του.

«Ήταν πολύ εύκολο γι΄ αυτούς να έρθουν στο μισό γήπεδο και να σκοράρουν. Μετά από αυτό ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα, πιέσαμε καλύτερα, κερδίσαμε πολλές μπάλες στο κέντρο και είχαμε ευκαιρίες. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, γιατί στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Πλέον ο Ουνάι Έμερι ελπίζει ότι η Άρσεναλ, που ακόμα δεν έχει βαθμούς, θα κάνει νέο ξεκίνημα το ερχόμενο Σάββατο (25/8), όταν θα υποδεχθεί τη Γουέστ Χαμ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις