Κενά η Μπέρνλι, «πολυβόλο» Σίτι και Αγουέρο

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 18:10
UPD:18:16
REUTERS/ANDREW YATES
A- A A+

Με πεσμένη ψυχολογία θα έρθει στην Ελλάδα η Μπέρνλι, που θα παίξει με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League.

Η ομάδα-έκπληξη της περασμένης περιόδου στην Premier League ηττήθηκε στην έδρα της με 1-3 από τη Γουότφορντ του Χάβι Γκράθια (έκανε το 2Χ2) και παραμένει χωρίς νίκη ύστερα από 2 αγωνιστικές, καθώς στην πρεμιέρα είχε αναδειχθεί ισόπαλη στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Το «Turf Moor»... πάγωσε μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Γκρέι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Χοσέ Χολέμπας. Η Μπέρνλι απάντησε άμεσα με τον Ταρκόφσκι στο 6΄, αλλά οι Ντίνι (48΄) και Χιουζ (51΄) «σκότωσαν» σε ένα τρίλεπτο κάθε ελπίδα των γηπεδούχων.

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει σε όλους ποια είναι η πρωταθλήτρια. Με κεκτημένη ταχύτητα από το «διπλό» στο «Εμιρέιτς», στην πρεμιέρα επί της Άρσεναλ, οι «πολίτες» διέσυραν στο «Έτιχαντ» την Χάντερσφιλντ με 6-1.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Σέρχιο Αγουέρο που έκανε χατ τρικ (25΄, 35΄, 75΄), το 9ο στην καριέρα του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος κυνηγά το ρεκόρ που κατέχει ο Άλαν Σίρερ με 11. 

Στη 250ή συμμετοχή με τη φανέλα της Σίτι, ο Νταβίντ Σίλβα πέτυχε ένα έξοχο γκολ με απευθείας φάουλ (48΄), το οποίο αφιέρωσε στο νεογέννητο παιδί του, το οποίο ξεπέρασε τα προβλήματα υγείας που το κράτησαν αρκετές ημέρες στην εντατική μετά τη γέννησή του.

Για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σκόραραν επίσης οι Γκάμπριελ Ζεσούς (31΄) και Κονγκολό (84΄ αυτογκόλ), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει σε 1-3 ο Στάνκοβιτς, στο 43ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις