Προσφεύγει στη FIFA για Μόντριτς η Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 11:36
UPD:11:37
EPA/Kiko Huesca

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ «αποφάσισε να καταγγείλει την Ίντερ στη FIFA επειδή είχε επαφή με τον παίκτη χωρίς να επικοινωνήσει πρώτα με την Ρεάλ. Μια παράνομη συμπεριφορά, δεδομένου ότι επιτρέπεται να το κάνει μόνο αν ο παίκτης έχει συμβόλαιο που λήγει σε λιγότερο από έξι μήνες».

A- A A+

Η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να προσφύγει στη FIFA για να καταγγείλει την Ίντερ, αναφορικά με την υπόθεση του Λούκα Μόντριτς.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ «αποφάσισε να καταγγείλει την Ίντερ στη FIFA επειδή είχε επαφή με τον παίκτη χωρίς να επικοινωνήσει πρώτα με την Ρεάλ. Μια παράνομη συμπεριφορά, δεδομένου ότι επιτρέπεται να το κάνει μόνο αν ο παίκτης έχει συμβόλαιο που λήγει σε λιγότερο από έξι μήνες».

Η εφημερίδα της Μαδρίτης σημειώνει ότι «οι φήμες για την επιθυμία του Μόντριτς να φύγει από τη Μαδρίτη επαναλήφθηκαν κατά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά είναι μια πιθανότητα που δεν έχει ποτέ εξεταστεί στην Ρεάλ που ήταν πάντα πολύ ήσυχη, αφού στον παίκτη υπάρχει ρήτρα 750 εκατομμύρια».

Και το ρεπορτάζ της Marca ολοκληρώνεται ως εξής: «Η Ρεάλ δεν θα επιτρέψει σε άλλες ομάδες να διαπραγματευτούν με τους παίκτες της χωρίς να το γνωρίζει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις