Στην Αθήνα ο Γκιγιέρμε, παίρνει και Κούκα ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 17:07
UPD:17:20
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μία μεταγραφή, παίκτη που αγωνιζόταν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, εμφανίζεται ο Ολυμπιακός.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός Αχμέντ Χασάν Κούκα έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα πλαισιώσει τους Γκερέρο και Ανσαριφάρντ, σύμφωνα με την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στην Ρίο Άβε.

Την περασμένη περίοδο ο Κούκα φόρεσε τη φανέλα της Μπράγκα, για την οποία πέτυχε 6 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής και βρισκόταν στην προεπιλογή της Εθνικής Αιγύπτου για το Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά έμεινε εκτός αποστολής.

Εν τω μεταξύ, ο Γκιγιέρμε Ντος Σάντος Τόρες προβάρει τα «ερυθρόλευκα». Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετέσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα, ενώ είναι πιθανό να αποκτηθεί με μεταγραφή και όχι δανεικός.

Ο Γκιγιέρμε γεννήθηκε το 1991, ξεκίνησε από την Πορτουγκέζα, συνέχισε στην Κορίνθιανς, το 2014 πήγε στην Ουντινέζε και από το 2016 αγωνίζεται ως βασικό στέλεχος στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις