Π. Μαρτίνς: Θα είμαστε έτοιμοι

Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 17:36
UPD:17:38
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί έτοιμος στον αυριανό αγώνα με τη Λουκέρνη για να κάνει άλμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League, παρά τις πολλές μεταγραφές και τη διαφορά στο επίπεδο ετοιμότητας από τους Ελβετούς.

Αυτό δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, διευκρινίζοντας ότι στην ομάδα του δεν μπορεί να δοθεί πίστωση χρόνου, καθώς πρέπει να πετύχει άμεσα τους στόχους της. 

«Η ομάδα μας χρειάζεται να είναι δυνατή ψυχολογικά. Να είστε σίγουροι πως αυτό θα συμβεί, γιατί είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας. Παρότι είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα, είμαστε και μια ενωμένη και δυνατή ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα μας δημιουργήσει ο αντίπαλος», δήλωσε. 

Όσο για πόσο διαφορετικός θα είναι ο Ολυμπιακός σε σχέση με το φιλικό με τη Λεγανές; «Η ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη. Εκείνο ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, τώρα είναι επίσημο. Οι παίκτες μου έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Θα υπάρχουν ομοιότητες με το ματς με τη Λεγανές, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και διαφορές που θα μας κάνουν πιο δυνατούς. Θέλω να αποδείξω στους παίκτες μου πως πιστεύω σε αυτούς και τη δουλειά τους»

Αναφορικά με την πίεση που υπάρχει για αποτελέσματα, ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε ότι «στον Ολυμπιακό δεν επιτρέπεται να ζητάς ποτέ χρόνο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και πρέπει να βρίσκεται στη θέση που αξίζει. Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα με τη Λουκέρνη και των στόχων που ακολουθούν. Στον Ολυμπιακό ποτέ δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τέτοιες δικαιολογίες. Πρέπει να δίνεις πάντα το 100% για να διεκδικείς τους στόχους»

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Νάτχο, είπε: «Είναι ένας παίκτης που θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα μας, όμως ήρθε τελευταία στιγμή. Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, όπως ο Καρίμ και ο Νάτχο. Παρότι, λοιπόν, υπάρχει ποιότητα, δεν μπορούμε να πούμε πως ακόμη είναι στην καλύτερη κατάσταση και δεν έχουν προσαρμοστεί στο σχέδιό μας. Όμως για να βρίσκονται εδώ πιστεύουμε στην αξία τους και ότι μπορούν να προσφέρουν»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε μια πολύ καινούρια ομάδα. Έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν παίξει καν σε φιλικά. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Έχουν έρθει πολλά Ελληνόπουλα, κάτι που είναι καλό και για τα αποδυτήρια, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να έχουμε καλύτερη επικοινωνία».

Για τον αγώνα με τους Ελβετούς, είπε: «Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, παίζουμε στο γήπεδό μας. Είμαστε φαβορί και δεν το κρύβουμε, αλλά ο αντίπαλος έχει παίξει κάποια παραπάνω παιχνίδια από μας. Πρέπει να προσέξουμε. Τις τελευταίες εβδομάδες ο προπονητής μάς έχει προετοιμάσει και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και χωρίς να δεχτούμε γκολ». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις