Κινητοποιήσεις από φοιτητές και εργαζομένους

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2006 07:18
A- A A+

Με το πανεπκαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια αρχίζουν σήμερα τις μαζικές τους διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, οι εργαζόμενοι.

Φοιτητές και καθηγητές Πανεπιστημίων θα συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια με τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ που έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. και της ΑΔΕΔΥ με 24ωρη απεργία.

Από τις 5 π.μ. έως τις 8 π.μ. δεν θα λειτουργήσει το Μετρό, ενώ από τις 12 έως τις 3 μ.μ. δεν θα λειτουργήσουν ΟΣΕ, Προαστιακός και τρόλλεϋ. Την ίδια ώρα στάση εργασίας πραγματοποιούν στις τράπεζες η ΟΤΟΕ, οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τη ματαίωση πτήσεων και την τροποποίηση άλλων, των Ολυμπιακών Αερογραμμών και της Aegean Airlines.

Eπτάωρη στάση εργασίας από τις 8 το πρωΐ έως τις 3 μ.μ., έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν και τα ιατρεία του ΙΚΑ, λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξαν από χθες οι εργαζόμενοι σε αυτά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή