ΚΥΣΕΑ: Αλλαγή ηγεσίας σε πυροσβεστική και αστυνομία

Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 19:47
UPD:06/08/2018 11:41
Ελληνική Αστυνομία

Δεύτερος από αριστερά διακρίνεται ο νέος αρχηγός της πυροσβεστικής, αντιστράτηγος Βασίλειος Ματθαιόπουλος. Δίπλα του είναι ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, σε κοινή φωτογραφία τους κατά τη συνέντευξη Τύπου στο υπ. Προστασίας του Πολίτη, τρεις μέρες μετά τη φονική πυρκαγιά.

A- A A+

Τους αρχηγούς της αστυνομίας και της πυροσβεστικής αντικατέστησε η κυβέρνηση, μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

FIRESERVICE.GR

Ο Βασίλειος Ματθαιόπουλος

Όπως ανακοινώθηκε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), νέος αρχηγός της πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υπαρχηγός Επιχειρήσεων, αντιστράτηγος Βασίλειος Ματθαιόπουλος. Παίρνει τη θέση του αντιστρατήγου Σωτήριου Τερζούδη, ο οποίος την 1η Φεβρουαρίου 2018 είχε αναλάβει αρχηγός.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος

Νέος αρχηγός της Αστυνομίας είναι ο μέχρι σήμερα υπαρχηγός, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.  Διαδέχεται τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. από τις 16 Φεβρουαρίου 2016.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σωτήριος Τερζούδης, Νίκος Τόσκας, Δημήτρης Τζανακόπουλος και Κωνσταντίνος Τσουβάλας

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους δύο απερχόμενους αρχηγούς, «για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην Πολιτεία και την προσήλωσή τους στο υπηρεσιακό καθήκον τους».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή