Τένις: Στον τελικό του Silicon Valley Classic η Σάκκαρη

Κυριακή, 05 Αυγούστου 2018 13:19
UPD:18:18
EPA/JOHN G. MABANGLO
A- A A+

Στον πρώτο τελικό τουρνουά της WTA της καριέρας της θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη, καθώς επιβλήθηκε με επική ανατροπή της Ντανιέλ Κόλινς στο Silicon Valley Classic, που φιλοξενείται στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Ο αγώνας δεν είχε καλή αρχή για την 23χρονη πρωταθλήτρια, που έχασε το πρώτο σετ με 3-6 και βρέθηκε πίσω με 1-4 στο δεύτερο. Από εκείνο το σημείο και ύστερα, όμως, στο court υπήρχε μόνο η Σπαρτιάτισσα αθλήτρια.

Η Σάκκαρη έκανε restart στο παιχνίδι της, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, ισοφάρισε σε 4-4 και 1-1 στα σετ αργότερα, κατακτώντας το σετ με 7-5. Η Ελληνίδα είχε βρει πια τα πατήματά της και πήρε το τρίτο σετ (6-2) και τη νίκη, ύστερα από 2 ώρες και 15 λεπτά.

Στον τελικό η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, η οποία επιβλήθηκε της Ελίζ Μέρτενς από το Βέλγιο με 4-6, 6-3, 6-1.

Η εντυπωσιακή πορεία της Σάκκαρη στο τουρνουά τής εξασφαλίζει μια θέση στις πρώτες 40 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ με τη νίκη της επί της Κόλινς θα την επαναφέρει στο Top 35 της WTA.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις