Στη Γιουβέντους ο Μπονούτσι, σε Μίλαν Ιγκουαΐν και Καλντάρα

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 11:43
UPD:11:49
juventus.com
«Δώδεκα μήνες πριν σε χαιρετούσαμε και σε ευχαριστούσαμε, τώρα είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε και πάλι μαζί τις μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας. Καλώς επέστρεψες στο σπίτι Λέο», αναφέρεται.
A- A A+

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι και πάλι παίκτης της Γιουβέντους, όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

«Δώδεκα μήνες πριν σε χαιρετούσαμε και σε ευχαριστούσαμε, τώρα είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε και πάλι μαζί τις μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας. Καλώς επέστρεψες στο σπίτι Λέο», αναφέρεται.

Η Γιουβέντους αγόρασε με μεταγραφή τον έμπειρο διεθνή αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023, έναντι ποσού 35 εκατομμυρίων ευρώ, που θα καταβληθεί σε δύο χρόνια. 

Στο πλαίσιο του ίδιου εγχειρήματος την αντίθετη κατεύθυνση ακολούθησε ο Ματία Καλντάρα, με την ίδια τιμή όπως του Μπονούτσι: 35 εκ. που θα καταβληθούν σε δύο περιόδους. 

Αντίθετα, πρόκειται για προσωρινή πώληση (δανεικός), έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, εκείνη του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, που μετακινείται από τη Γιουβέντους στη Μίλαν.

Στο τέλος της σεζόν, ο σύλλογος της Λομβαρδίας θα μπορεί να κάνει την τελική αγορά καταβάλλοντας 36 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους, επίσης εντός μιας διετίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις