Europa League: Εκτός διοργάνωσης και ο Αστέρας Τρίπολης

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 22:55
UPD:23:07
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Με μερικά λεπτά διαφορά από τον Ατρόμητο, ο Αστέρας Τρίπολης αποχαιρέτησε με τη σειρά του το Europa League καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 της Χιμπέρνιαν στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Οι Σκωτσέζοι είχαν νικήσει με 3-2 στον πρώτο αγώνα και απόψε στάθηκαν τυχεροί, καθώς το πελοποννησιακό συγκρότημα έχασε ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, που θα του έδινε την πρόκριση.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αλλά είχε πρόβλημα στη δημιουργία. Παρόλα ταύτα όμως, στο 41΄ ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσιλιανίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 44΄ και ύστερα από «πούλημα» του Ιγκλέσιας στη μεσαία γραμμή, ο Κάμπερι κουβάλησε την μπάλα και την έδωσε αριστερά στον ΜακΓκιν, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1). 

Στο 47΄ ο Μπογκντάν απέκρουσε το σουτ του Μανιά, με τον τελευταίο να αφήνει στο επόμενο λεπτό τον αγωνιστικό χώρο με κόκκινη κάρτα (2 κίτρινες), αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του.

Στο 56΄ όμως και μετά από ασίστ του Κώτσιρα ο Τσιλιανίδης μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ ισοφάρισε. Μετά το 1-1 ο Αστέρας κυνήγησε το γκολ της πρόκρισης, αλλά είδε τον Γάλλο διαιτητή Μπενουά Μιλό να «σιγά» στο χέρι-πέναλτι του ΜακΓκρέγκορ στο 58΄ και το 1-1 να παραμένει ως το τέλος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις