Europa League: Άδοξος αποκλεισμός για τον Ατρόμητο

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 22:25
UPD:22:36
INTIME SPORTS/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Άδοξο αποκλεισμό από την Ευρώπη γνώρισε ο Ατρόμητος, που ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα από τη Ντιναμό Μπρεστ.

Οι Λευκορώσοι απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με τη νίκη 4-3 στο πρώτο παιχνίδι, προκρίθηκαν στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Περιστεριώτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται -ορθώς- για λανθασμένη υπόδειξη για επιθετικό φάουλ σε γκολ του Κουλούρη στο 73`, βρέθηκαν με το ένα... πόδι στην επόμενη φάση, δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Ο Μανούσος που είχε μπει αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχη και με «κεραυνό» άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ανοίγοντας το σκορ.

Η Μπρεστ όμως, εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό -ίσως- λάθος που έκανε η ελληνική ομάδα, στις καθυστερήσεις. Από πλάγιο άουτ ο Μίρκοβιτς έκανε τραγική έξοδο και ο Νεχάιτσουκ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Σεμεούλοβιτς έδειξε κόκκινη κάρτα του Μούγιακιτς στο 62ο λεπτό, δύο λεπτά αφότου ο παίκτης του Ατρόμητου είχε γίνει αλλαγή αφήνοντας τη θέση του στον Βασιλακάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις