Στον Ολυμπιακό παραμένει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Σχορτσιανίτης

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2006 16:35
A- A A+

Νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, παρά τις «σειρήνες» του ΝΒΑ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ γνωστοποίησε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου των δύο πλευρών και όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα συμφωνία αντικαθιστά την τρέχουσα, η οποία είχε τριετή διάρκεια (1+1+1).

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ανήμερα των 21ων γενεθλίων του, ο θηριώδης σέντερ αναφέρει: «Το ΝΒΑ είναι το όνειρο του κάθε αθλητή και σίγουρα, μέσα από τη συνεχή δουλειά και τη σκληρή προσπάθεια, πιστεύω ότι σύντομα θα το ζήσω κι εγώ. Το είχα πει εδώ και καιρό, όμως, ότι το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο στον Ολυμπιακό. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα το ενδιαφέρον των Κλίπερς, το οποίο δεν είναι εύκολο να προσπεράσει κανείς, αλλά δεν θα μπορούσα να πω όχι στους κυρίους Κόκκαλη και Αγγελόπουλο που μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω και προσωπικά τον κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι από τους λίγους ανθρώπους που με έχουν πιστέψει τόσο πολύ, ειδικά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής και της καριέρας μου. Νιώθω ότι έχω υποχρέωση να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και εγώ από τη μεριά μου και να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν, αλλά και δούλεψαν σκληρά και με επιμονή μαζί μου. Ειδικά ο κόουτς Καζλάουσκας, ο κόουτς Σφαιρόπουλος και ο κόουτς Χατζηχρήστος. Ενας λόγος παραπάνω, τώρα, που η ομάδα είναι έτοιμη για τόσο μεγάλα πράγματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις