Ισόπαλος με Λεγανές ο Ολυμπιακός, ικανοποίηση Μαρτίνς

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 23:34
UPD:23:40
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη Λεγανές, στην πρόβα τζενεράλε του ενόψει των υποχρεώσεων του στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League με τη Λουκέρνη.

Παρά την ισοπαλία, πάντως, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς φάνηκε σίγουρος για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του στις αναμετρήσεις με την Λουκέρνη.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ χρήσιμο απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη που έτρεχε συνεχώς, σήμερα ήταν ένα παιχνίδι με πολύ τρέξιμο για εμάς και κάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν βγάλαμε στο γήπεδο όσα θέλαμε άλλα ήταν ένα κάλο παιχνίδι για εμάς», δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες μπροστά. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Ελβετίας και στις 9 του μήνα θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε μπροστά στον κόσμο μας», συμπλήρωσε ο Μαρτίνς αναφερόμενος στους Ελβετούς.

Όσο για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Μεριά, Τοροσίδη) του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είναι δυο πολύ καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν. Ο Τοροσίδης ξέρει την ομάδα, είναι αρχηγός της Εθνικής, έμπειρος και θα βοηθήσει αρκετά. Ο Μεριά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω θα βοηθήσει και αυτός αρκετά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις