Η Μπάγερν δεν παραχωρεί τον Λεβαντόφσκι

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 13:27
UPD:13:35
REUTERS/MICHAEL DALDER
A- A A+

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μπορεί να εξέφρασε κατά το παρελθόν επιθυμία να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, όμως η πενιχρή παρουσία του με την Εθνική Πολωνίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας μάλλον έβαλε σε... δεύτερες σκέψεις τους υποψήφιους μνηστήρες.

Σε κάθε περίπτωση, την κατάσταση επιχείρησε να ξεκαθαρίσει ο νέος τεχνικός των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος πως ο ικανότατος στράικερ θα παραμείνει στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και θα εξακολουθήσει να είναι ο ηγέτης της ομάδας στο σκοράρισμα.

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τον Ρόμπερτ», δήλωσε ο Κόβατς. «Δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα, επειδή είναι ο κορυφαίος επιθετικός μας. Και φυσικά δεν θέλουμε να τον παραχωρήσουμε και κατά συνέπεια δεν θα συμβεί αυτό. Είναι αλήθεια, πως σκπετόταν να παίξει κάπου αλλού. Φυσικά, ένα ζήτημα είναι τι θέλει αυτός κι ένα άλλο, είναι τι θέλουμε εμείς», συνέχισε.

Και κατέληξε: «Είμαστε η Μπάγερν Μονάχου και διαθέτουμε έναν κορυφαίο επιθετικό. Ο Ρόμπερτ έχει συμβόλαιο (σ.σ. μέχρι το 2021) και θα παραμείνει μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι επαγγελματίας και γνωρίζει ότι δεν έχει ν΄ αποδείξει τίποτε σε κανέναν, εκτός του εαυτού του. Θέλει να πετυψαίνει γκολ και να σημειώνει επιτυχίες. Και θα το αποδείξει, ξανά, στο μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις