Καταγγελίες του δημάρχου Ραφήνας για πλαστά έγγραφα

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 09:26
UPD:15:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Ραφήνας υποστήριξε ότι κατά τη χθεσινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια του παρουσιάστηκαν πλαστά έγγραφα, τα οποία φέρουν την υπογραφή της Συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής, Ιωάννας Τσούπρα. Η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά. 

A- A A+

Μαίνεται η αντιπαράθεση για τις ευθύνες των τοπικών αρχών στη διαχείριση των φονικών πυρκαγιών. Σε νέες καταγγελίες προχώρησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δήμαρχος υποστήριξε ότι κατά τη χθεσινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια τού παρουσιάστηκαν πλαστά έγγραφα, τα οποία φέρουν την υπογραφή της συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής, Ιωάννας Τσούπρα. Η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά. 

Σύμφωνα με τον κ. Μπουρνούς, πρόκειται προφανώς για την αναπληρώτρια σε θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, η οποία προσκόμισε έγγραφο στο οποίο φαίνεται ότι συνεδρίασε Συντονιστικό Όργανο, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, το οποίο όπως λέει δεν συνεδρίασε ποτέ.

Στο ίδιο έγγραφο, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, φαίνεται ότι στη συνεδρίαση του Συντονιστικού που υποστηρίζει πως δεν έγινε ποτέ, συμμετείχε τόσο ο δήμαρχος Διονύσου, όσο και ο ίδιος, στον οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης της περιοχής.

Η κ. Τσούπρα διαψεύδει πάντως τον δήμαρχο και ως μάρτυρες της συνεδρίασης που καταγγέλλει ο Β. Μπουρνούς ότι δεν έγινε, επικαλείται τους δημάρχους Διονύσου και Μαραθώνος.

Ο δήμαρχος Διονύσου επιβεβαίωσε ότι εστάλη sms για την εν λόγω συνεδρίαση, στην οποία μετέβη, αλλά έφυγε προτού αυτή ολοκληρωθεί. Ο Διονύσης Ζαμάνης είπε επίσης ότι ο Β. Μπουρνούς δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση.

Απάντηση στις καταγγελίες του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου έδωσε το μεσημέρι η Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή