Μπαταγιάννης: Αν οι ομάδες δεν θέλουν, δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 19:47
UPD:19:49
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο πρόεδρος της Super League, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και διαβεβαίωσε ότι η διοργανώτρια αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου.

«Η κλήρωση αναβλήθηκε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι σήμερα να εγκρίνουμε την προκήρυξη», είπε ο κ. Μπαταγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις προτάσεις από τηλεοπτικά κανάλια.

«Υπάρχουν, αλλά οι ομάδες που είναι χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο θέλουν να τα εξετάσουν και να τους δοθεί ένας χρόνος για να τα εξετάσουν» είπε, ενώ για τις πιθανότητες να έχουμε σέντρα στις 25 Αυγούστου ανέφερε πως «γίνεται τεράστια προσπάθεια να αρχίσει το πρωτάθλημα, παρόλο που δεν είναι πιεστικές οι ημερομηνίες».

Για τις επαφές με τη Football League για τις ομάδες που θα προβιβαστούν ξεκαθάρισε πως «εάν έχουμε κάποια πρόταση να θέσουμε θα κάνουμε τη συζήτηση με τη Football League. Αν οι προκηρύξεις τέμνονται θα το λύσει το θέμα η ΕΠΟ».

΄Οσο για τις συζητήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη; «Εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ναυαγήσουμε μία πρόταση με τον οποιοδήποτε. Ο υφυπουργός μάς ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, δυστυχώς δεν είχαμε καλό καλοκαίρι. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ο υφυπουργός, στο γενικότερο πλαίσιο που έχει η χώρα, έχει άλλα θέματα να λύσει. Την πρόταση του κ. Βασιλειάδη τη συζητήσαμε, τη δεχθήκαμε κατά 9/10 και θεωρώ ότι ακόμη υπάρχει τρόπος και χρόνος να τη δουλέψουμε».

Και κατέληξε: «Αν οι ομάδες δεν θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί δεν είναι έτοιμες, δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Παλιά περιμέναμε τι θα δίνει ο επόπτης και τι οι διαιτητές για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα που όταν θα κάνετε κριτική να την κάνετε για λάθη δικά μας, που δεν τα έχουμε προλάβει στην αρχή. Όχι για λάθη που θα τρέχουμε να τα διορθώνουμε στην πορεία. Γίνεται προσπάθεια για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καλύτερο από τις άλλες χρονιές».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις