Ταυτοποιήθηκε η σορός του 13χρονου - Αναζητούταν από το Χαμόγελο του Παιδιού

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 18:33
UPD:18:39
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το παιδί βρισκόταν ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ανατολική Αττική.

A- A A+

Τη σορό του 13χρονου, Δημήτρη Αλεξόπουλου, για τον οποίο το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Amber Alert, ταυτοποίησαν οι ιατροδικαστικές αρχές.

Το παιδί βρισκόταν ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ανατολική Αττική.

«Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς» αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το Χαμόγελο του Παιδιού

Και προσθέτει: «Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας».

Καταλήγοντας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και απευθύνει έκκληση για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας απ’ όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ, οι ιατροδικαστές προχώρησαν στην ταυτοποίηση και των δίδυμων κοριτσιών, η υπόθεση των οποίων είχε καταστεί σύμβολο της τραγωδίας σ' όλο τον κόσμο.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή