Στη Μονακό ο Γκολόβιν

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 18:25
UPD:18:27
REUTERS/Kai Pfaffenbach
A- A A+

Η Μονακό, τελικώς, αναδείχθηκε νικήτρια στη διεκδίκηση του Αλεξάντρ Γκολόβιν, που αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήταν από τις αποκαλύψεις της Εθνικής Ρωσίας στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Ο 22χρονος μέσος, με 23 συμμετοχές στη ρωσική ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για πέντε χρόνια με την ομάδα του Πριγκιπάτου. Η μεταγραφή του κόστισε στους Μονεγάσκους 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχουν κάποια επιπλέον μπόνους για τον παίκτη.

«Είναι ένας ταλαντούχος νέος παίκτης, που διακρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τον παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Παρά τον ανταγωνισμό μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ο Αλεξάντρ επέλεξε να συνεχίσει στη Μονακό, αφού έκρινε ότι θα του προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για να συνεχίσει την καριέρα του», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος πρόεδρος της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, προχωρά στην απόκτηση Ρώσου ποδοσφαιριστή από τότε που απόκτησε το σύλλογο, τον Δεκέμβριο του 2011, όταν βρισκόταν στη Β΄ κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις