Europa League: Αυτόχειρας ο Αστέρας στο Εδιμβούργο

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 23:47
UPD:23:52
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο στο Εδιμβούργο, όμως έφυγε από τη Σκωτία ηττημένος με 2-3 από τη Χιμπέρνιαν, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για το β΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε ένα πολύ καλό αρχικό 45λεπτο, διάστημα στο οποίο σημείωσε και τα δύο τέρματά της. Οι Αρκάδες αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους στο 12΄, όταν ο Τσιλιανίδης βρήκε τον Κυριακόπουλο αριστερά, κι εκείνος νίκησε τον Μπογκντάν για το 0-1.

Στο 35΄ ο Μανιάς με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Κυριακόπουλο και ο αριστερός μπακ της ελληνικής ομάδας με ένα πολύ δυνατό σουτ διπλασίασε, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, παγώνοντας ακόμη περισσότερο το «Easter Road».

Η Χιμπέρνιαν ξεκίνησε στο β΄ ημίχρονο με στόχο να πιέσει για να μειώσει γρήγορα και το πέτυχε στο 63΄, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Άμπροουζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Ο Αστέρας είχε χάσει μέτρα στο γήπεδο, οι Σκωτσέζοι πίεζαν και τελικά ισοφάρισαν με τον Γκρέι στο 77΄.

Στο 84΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πασαλίδης και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάμπερι έγραψε το τελικό 3-2, δυσκολεύοντας το έργο των Αρκάδων ενόψει της ρεβάνς στην πελοποννησιακή πρωτεύουσα, την επόμενη Πέμπτη (2/8).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις