Europa League: Έπεσε από γκρεμό και στάθηκε όρθιος ο Ατρόμητος

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 22:52
UPD:22:55
INTIME SPORTS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
A- A A+

Ο Ατρόμητος βρέθηκε να χάνει με 0-4 στο 70ό λεπτό στο Μπρεστ της Λευκορωσίας απέναντι στην τοπική Ντιναμό, αλλά με ένα εντυπωσιακό φινάλε πέτυχε τρία γκολ, μείωσε στο τελικό 3-4 και κρατά πια την τύχη στα χέρια του ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης, για την πρόκριση στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς μόλις στο 13ο λεπτό προηγούνταν 2-0. Στο 5΄ ο Φιλίποβιτς κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νόγιοκ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 12΄ καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Μάντσον και στο 13΄ ο Σαβίτσκι διπλασίασε από τα 11 βήματα.

Στο 61΄ ο Νόγιοκ έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Σαβίτσκι, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, «έγραψε» το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 70΄, με αριστερό σουτ, ολοκλήρωσε την εξαιρετική παρουσία του με ένα χατ τρικ, όμως το παιχνίδι ξεκινούσε μόλις τότε!

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μανούσος εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος των γηπεδούχων για το 1-4, ενώ στο 80΄ και στη σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά ο Μούγιακιτς πίεσε τον Βερετίλο και τον ανάγκασε σε αυτογκόλ.

Στο 88΄ ο Κουλούρης με εν κινήσει σουτ «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα του Παβλιουτσένκο για το τελικό 3-4, με τον Ατρόμητο να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του ενόψει της ρεβάνς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις