Βελτιωμένος Ολυμπιακός, άνοιξε... λογαριασμό ο Λάζαρος

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 21:29
UPD:21:32
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Οι βαριές ήττες από Γκενκ και Αϊντχόφεν, αμφότερες με 0-4, είχαν θορυβήσει τους πάντες στον Ολυμπιακό, αλλά τελικώς λειτούργησαν θετικά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Βελτιωμένοι αισθητά λοιπόν απόψε οι «ερυθρόλευκοι», νίκησαν 1-0 την τουρκική Γκεζτέπε στον τελευταίο φιλικό αγώνα τους στην Ολλανδία. Αυτή τη φορά η πειραϊκή ομάδα ήταν σοβαρή στην άμυνα, ενώ με άξονα τον Χριστοδουλόπουλο έπαιξε παραγωγικό ποδόσφαιρο.

Ο Έλληνας διεθνής ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην αναμέτρηση, το οποίο σημείωσε στο 13ο λεπτό ανοίγοντας ταυτόχρονα «λογαριασμό» με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δύο λεπτά αργότερα, μάλιστα, παραλίγο να διπλασιάσει, αλλά η μπάλα μετά την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε βρήκε στα ακροδάχτυλα του Γκεκτούγκ και ύστερα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το πανό που ύψωσαν οι οπαδοί της Γκεζτέπε για να στείλουν μήνυμα στήριξης στο δοκιμαζόμενο από την τραγωδία της ανατολικής Αττικής ελληνικό λαό, που έγραφε «Προσεύχομαι για την Ελλάδα».

«Δεν ήταν εύκολο. Είμαστε 20 μέρες μακριά από το σπίτι μας. Έδειξε κούραση ο Ολυμπιακός. Η ζέστη δεν βοήθησε, δεν είδαμε ποιότητα, αλλά καταφέραμε μια δύσκολη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα σε αυτό το σημείο. Πέρα από το αποτέλεσμα, ήθελα να ξυπνήσουμε λίγο και να αλλάξουμε συμπεριφορές», σχολίασε ο Μαρτίνς.

«Σήμερα είδα μια ομάδα συγκεντρωμένη, που ήθελε τη νίκη. Έχουμε βελτιώσει το παιχνίδι μας, θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά. Η δουλειά στην προετοιμασία έγινε, ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Είναι δύσκολο όταν αλλάζει ο προπονητής το καλοκαίρι. Έχουμε δουλέψει πολύ. Θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το ματς στο Καραϊσκάκη, γιατί δουλεύουμε πολύ καλά για τον στόχο μας», συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις