Το όνομα και την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού της παρουσίασε η Β. Πατουλίδου

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2006 16:48
A- A A+

Το όνομα και την ιδρυτική διακήρυξη του εκλογικού συνδυασμού της παρουσίασε η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για τη νομαρχία Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, κατά τη διάρκεια πανηγυρικής εκδήλωσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Grand Hotel Palace».

Το όνομα του συνδυασμού είναι «ΓΙΑ τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Βούλα Πατουλίδου» και όπως ειπε η υποψηφια νομάρχης, η συμπεριφορά και η στάση της δεν θα έχει κομματικά χαρακτηριστικά, δεν θα χωρίζει τους πολίτες και πρώτιστος στόχος είναι η συνένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του νομού.

Η κ. Πατουλίδου άσκησε κριτική στη διοίκηση του νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης έχει καλλιεργηθεί ένας ιδιότυπος τοπικισμός. Πράξη συνειδητή προκειμένου να συγκαλυφθεί η έλλειψη οράματος, σχεδιασμού και μοντέλου ανάπτυξης για την περιοχή. Ανούσιες "εορτές και πανηγύρεις", κορώνες λαϊκισμού, εκπαίδευση των πολιτών σε κολακείες με λεκτικά πυροτεχνήματα και πολιτικούς παληκαρισμούς, σε μεγάλα λόγια και μηδαμινό αντίκρισμα σε έργα».

Όπως τόνισε, δεν διεκδικεί αόριστα αποκεντρωμένες μορφές εξουσίας, αλλά ισχυρή τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες σαφείς και αυξημένες που θα στηρίζονται από ανάλογα κονδύλια.

Στην εκδήλωση μίλησε η γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία μετέφερε μήνυμα του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σε δηλώσεις τους οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Μαγκριώτης και η κ. Αράπογλου εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για νίκη της κ. Πατουλίδου στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης τα πρώτα ονόματα υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η κ. Ξενογιαννακοπούλου πήρε μέρος σε σύσκεψη με τη συμμετοχή υποψηφίων στη Νομαρχία και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, βουλευτών και κομματικών στελεχών, με αντικείμενο την προετοιμασία για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή