Περπατήστε άνετα ανάμεσα στις νέες τάσεις

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 08:24
UPD:08:46
InIconsWeTrust

Από αριστερά προς τα δεξιά: Δερμάτινα δετά παπούτσια, Goodyear Welted Berwick με Vibram σόλα για άνεση και μείωση κραδασμών. Perforated Μοκασίνι της εταιρείας Calce Shoes από δέρμα και σόλα απο λάστιχο. Ανδρικό Buckle Strap Brogue από τη συλλογή Classico Uomo. Πλεχτά δερμάτινα υπόδηματα με XL extra light σόλα του οίκου Calce, Made in Spain 1959, από την συλλογή του Classico. Δερμάτινα Loafers, Marco Ferretti από μαλακό δέρμα με διακοσμητικές φούντες στο μπροστά μέρος.

A- A A+

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που δημιουργούν μία ολοκληρωμένη συλλογή παπουτσιών;

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, όταν μιλάμε για παπούτσια, αρκεί να επιλέξει κανείς από τις συλλογές των καλύτερων οίκων ώστε να επενδύσει στα ζευγάρια εκείνα που θα δείξουν το δρόμο των τάσεων που θα εδραιωθούν, δημιουργώντας τα νέα κλασικά.

INICONSWETRUST

Από αριστερά προς τα δεξιά: Perforated Μοκασίνι της εταιρείας Calce Shoes από δέρμα και σόλα απο λάστιχο. Online στο Classico.gr: http://bit.ly/LoafersSuedeCalce. Perforated Μοκασίνι της εταιρείας Calce Shoes από δέρμα και σόλα απο λάστιχο. Online στο Classico.gr: http://bit.ly/LoafersSuedeCalce . Δερμάτινα Loafers, Marco Ferretti από μαλακό δέρμα με διακοσμητικές φούντες στο μπροστά μέρος. Online στο Classico.gr: http://bit.ly/MF_brownloafer.

Τα δετά, δερμάτινα ζευγάρια με ανάλαφρες σόλες από λάστιχο μπορούν με ευκολία να διανύσουν τις μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα. Φέτος τα χρώματα που επελέγησαν είναι ιδιαίτερα, ζεστά και ταιριάζουν τόσο με λινά και cool wool όσο και με πιο χαλαρά, σχεδόν athleisure παντελόνια.

Μοκασίνια με ιδιαίτερη πλέξη, περφορέ ή σουέντ, από πολύ μαλακό δέρμα και με λεπτομέρειες που έχουν δηλώσει την παρουσία τους έντονα τον τελευταίο καιρό, όπως οι μικρές δερμάτινες φούντες, είναι η βάση για τα looks της άνοιξης που ακολουθούν τον ιταλικό κανόνα του γυμνού αστράγαλου σε συνδυασμό με κοντά ρεβέρ σε στενά παντελόνια. 

INICONSWETRUST

Από αριστερά προς τα δεξιά: Δερμάτινα δετά Goodyear Welted Berwick με Vibram σόλα για άνεση και μείωση κραδασμών. Online στο Classico.gr: http://bit.ly/B3951 Πλεχτά δερμάτινα υπόδηματα με XL extra light σόλα του οίκου Calce, Made in Spain 1959, από την συλλογή του Classico. Online: http://bit.ly/CalceXL Ανδρικό Buckle Strap Brogue από τη συλλογή Classico Uomo. Online στο Classico.gr: http://bit.ly/MonkStyleCU Goodyear Welted Berwick Derby με Vibram σόλα για άνεση και μείωση κραδασμών. Online στο Classico.gr: http://bit.ly/Derby1787
Όλα Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαιζώνος 95 – Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Για εκείνους που προτιμούν τα monk strap shoes, αλλά ψάχνουν μια πιο ανάλαφρη εκδοχή τους, τα buckle strap brogues στα γήινα χρώματα της άμμου μπορούν εύκολα να υποστηρίξουν πουκάμισα με prints αλλά και τα checked κοστούμια που έχουν επιβάλλει για τα καλά την παρουσία τους στους δρόμους της πόλης.

Φωτογραφίες: Σπύρος Χαμάλης 
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα
Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή