Διπρόσωπος Ολυμπιακός και νέο βαρύ 0-4

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 22:37
UPD:22:39
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος και έπαιζε αρκετά καλά ως το 68ο λεπτό, αλλά από τη στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ από την Αϊντχόφεν «διαλύθηκε».

Οι Ολλανδοί σημείωσαν άλλα τρία τέρματα σε ένα δεκάλεπτο κι έτσι, μετά το 0-4 απέναντι στη Γκενκ, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο για δεύτερη συνεχή φορά με ένα βαρύ 0-4.

Κοινό σημείο με το παιχνίδι απέναντι τα ατομικά λάθη, από τα οποία προήλθαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της Αϊντχόφεν. Μια σαφής ένδειξη έλλειψης συγκέντρωσης και ψυχολογίας εκ μέρους των παικτών της πειραϊκής ομάδας, αλλά οι επίσημες υποχρεώσεις πλησιάζουν και ο Πορτογάλος προπονητής θα πρέπει να βρει λύσεις.

Στο 49΄ ο Φορτούνης σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Βούκοβιτς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 68ο λεπτό: ο Ποντένσε «πούλησε» την μπάλα στη γραμμή του πλαγίου, ο Περέιρο σέντραρε «συστημένα» στο κεφάλι του Ντε Γιονγκ κι εκείνος νίκησε τον Γιαννιώτη.

Στο 71΄ και με την άμυνα του Ολυμπιακού «κοιμώμενη» ο ίδιος παίκτης διπλασίασε. Στο 76΄ ο Σβάαμπ με κεφαλιά έγραψε το 3-0 και τρία λεπτά αργότερα, από τραγικό λάθος του Σισέ (του έφυγε η μπάλα κάτω από τα πόδια!) νίκησε στο σπριντ τον Γάλλο, έμεινε όρθιος και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις