Εκδικάστηκαν οι προσφυγές ΑΕΚ και Ολυμπιακού για την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 21:20
UPD:21:46
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Περίπου 3,5 ώρες διήρκεσε η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά Χριστοδουλόπουλου και Ολυμπιακού.

Το δικαστήριο της ΕΠΟ έδωσε στις δύο πλευρές προθεσμία ως τις 3 Αυγούστου για να καταθέσουν υπομνήματα, πριν προχωρήσει στην έκδοση απόφασης.

Η διαδικασία χαρακτηρίστηκε από την ένταση και τους υψηλούς τόνους καθ΄ όλη τη διάρκειά της, με την Ένωση να καταθέτει συμβόλαιο του παίκτη για την περίοδο 2018-19.

Ο διεθνής επιθετικός, που παρέστη αυτοπροσώπως έχοντας μεταβεί στην Ελλάδα από την Ολλανδία, ισχυρίστηκε ότι ο τότε νομικός εκπρόσωπός του και νυν διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου, τον είχε διαβεβαιώσει πως επρόκειτο για ένα έγγραφο χωρίς ισχύ.

Με τη διορία που έδωσε η έδρα για τα υπομνήματα και συνυπολογιζομένης της διακοπής των δικαστηρίων για το καλοκαίρι, η απόφαση αναμένεται στο τέλος Αυγούστου.

H Ένωση έχει προσφύγει κατά του Ολυμπιακού και του παίκτη ζητώντας να τιμωρηθεί ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ολυμπιακός με απαγόρευση μεταγραφών, ενώ διεκδικεί αποζημίωση 300.000 ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος και ζητούν από την Επιτροπή τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις