«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό η συντριβή (0-4) από τη Γκενκ

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 18:33
UPD:18:37
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Προβληματικός ο Ολυμπιακός, γνώρισε βαριά ήττα με 0-4 από τη Γκενκ, στον τελευταίο φιλικό αγώνα προετοιμασίας του στο Βέλγιο.

Τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της στο Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, η πειραϊκή ομάδα δημιούργησε ανησυχία με την εμφάνισή της.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλά λάθη κι έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά για να είναι έτοιμοι στις 9 Αυγούστου.

Η γηπεδούχος Γκενκ (ο αγώνας διεξήχθη στην έδρα της) προηγήθηκε στο 30΄ με τον Τροσάρ, που νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι, ενώ στο 34΄ ο Μαλινόβσκι διπλασίασε.

Ο Τροσάρ με πέναλτι στο 65΄ και ο Ζεγκρόβα στο 76΄ διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει, εκτός των πρώτων 25 λεπτών που είχε σταθεί αξιοπρεπώς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τους, Χουτεσιώτη, Τσιμίκα, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Μπουχαλάκη, Καμαρά (46’ Ανδρούτσο), Φορτούνη (80’ Χατζισαφί), Χριστοδουλόπουλο (80’ Κούτρη), Φετφατζίδη (46’ Ποντένσε) και Γκερέρο (80’ Ανσαριφάρντ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις