Συνάντηση Λιάπη με υποψηφίους νομάρχες ΝΔ σε Αθήνα και Πειραιά

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2006 13:52
A- A A+

Συνάντηση με τον υποψήφιο της ΝΔ για την υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς, Αργύρη Ντινόπουλο, καθώς και τους υποψήφιους νομάρχες Αθήνας, Φωτεινή Πιπιλή, και Πειραιά, Σπυρίδωνα Σπυρίδωνος, είχε το πρωί ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνικών Μιχάλης Λιάπης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε με πρωτοβουλία των υποψηφίων, συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Μεταφορών και ειδικότερα οι συγκοινωνιακές υποδομές της Αττικής, καθώς και οι πρωτοβουλίες του υπουργείου για την περαιτέρω βελτίωση των μετακινήσεων των επιβατών.

Για το λόγο αυτό, παρούσες στη συνάντηση ήταν και οι διοικήσεις των συγκοινωνιακών φορέων της Αθήνας και του Περαιά.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Λιάπης δήλωσε ότι το υπουργείο είναι ανοιχτό να δει και τους υποψήφιους των άλλων κομμάτων, προκειμένου να τους κάνει ανάλογη ενημέρωση και πρόσθεσε ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν τα κοινά σημεία του υπουργείου Μεταφορών και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, όπως οι αρμοδιότητες για την έκδοση αδειών οχημάτων, διπλωμάτων οδηγών κ.α.

Ο κ. Ντινόπουλος άσκησε κριτική στη σημερινή υπερνομάρχη Αθηνών - Πειραιώς, Φώφη Γεννηματά, τόσο για το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε μια συνάντησή της με το υπουργείο, αλλά και τον ΟΑΣΑ, με στόχο να βελτιωθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων και να σταματήσει η ταλαιπωρία των επιβατών, όσο και για το γεγονός ότι η κ. Γεννηματά, αρνείται όπως είπε, την πρόσκληση που της έκανε για κοινό δημόσιο διάλογο.

Ο κ. Ντινόπουλος ανακοίνωσε πως όταν κερδίσει τις εκλογές θα επιδιώξει τα 500 καινούργια λεωφορεία που πρόκειται να δρομολογηθουν από τον ΟΑΣΑ, να πάνε σε υποβαθμισμένες περιοχές, έτσι ώστε -όπως είπε- να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

«Ο ρόλος μας και το καθήκον μας είναι να διεκδικούμε ακόμη και για τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας», τόνισε από την πλευρά της η κ. Φωτεινή Πιπιλή, ενώ ο κ. Σπυρίδωνος, σημείωσε ότι ο ρόλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είναι συντονιστικός, αλλά και παρεμβατικός τόσο προς τους δήμους, όσο και προς το υπουργείο.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή