Πρόταση Ψωμιάδη σε Παπανδρέου για ενωτικό ψηφοδέλτιο

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2006 16:04
A- A A+

Πρόταση για ενωτικό ψηφοδέλτιο στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης απευθύνει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Περισσότερα θα ανακοινώσει επ' αυτού σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει σε λίγες μέρες, προκειμένου να εγκαινιάσει τον προεκλογικό του αγώνα για τη νομαρχία.

Ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε ότι θα παρουσιάσει επιστολή προς τον κ. Παπανδρέου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ραγίσει κόκκαλα αυτό που θα πω».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως έγινε γνωστό, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 12 Ιουλίου και θα συμμετάσχει σε κομματικές διαδικασίες.

Την ίδια ώρα, η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, Χρύσα Αράπογλου, επέρριψε ευθύνες στον δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για εγκατάλειψη των αγορών στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ενώ έκανε λόγο και για ακτοπλοϊκή απομόνωση της συμπρωτεύουσας.

Η κ. Αράπογλου κατηγόρησε επίσης τον κ. Παπαγεωργόπουλο ότι χρησιμοποιεί τη δημοτική τηλεόραση (TV 100) και το δημοτικό ραδιόφωνο (FM 100) ως «μηχανισμό προπαγάνδας» της δημοτικής αρχής, υποστηρίζοντας ότι τα αποκλείει από τους διακανονισμούς που θα γίνουν στη διαπαραταξιακή επιτροπή, η οποία συζητά τους όρους διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή