Το Beefbar on the Coast κάνει «διακοπές» στη Μύκονο

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 08:34
UPD:09:14
facebook/ Beefbar Mykonos
A- A A+

Μετά το Μονακό, το Χονγκ-Κονγκ, το Μεξικό, τις Κάννες, το Ντουμπάι και τη Βουδαπέστη το Beefbar on the Coast άνοιξε τις πόρτες του στο νησί της Μυκόνου, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Το πρώτο Beefbar δημιουργήθηκε από τον Riccardo Giraudi στο Μόνακο το 2005. Η φιλοσοφία του βασίστηκε στην ιδέα ενός εστιατορίου στο οποίο προσφέρονται οι καλύτερες κοπές βοδινού κρέατος από όλο τον κόσμο.

FACEBOOK/ BEEFBAR MYKONOS/ANDREAS BEKAS

To 2014 o Giraudi έγινε ο πρώτος και μεγαλύτερος εισαγωγέας πιστοποιημένου Ιαπωνικού Kobe στην Ευρώπη (το φημισμένο Kobe είναι Ιαπωνικό βόειο κρέας, το οποίο πρέπει να πληροί πολύ συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές προκειμένου να λάβει την πιστοποίηση του αυτοκράτορα).

Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια το Beefbar στο Μονακό, μετατράπηκε σε θρυλικό εστιατόριο ενώ Beefbar έχουν ανοίξει στο Μεξικό, στη Βουδαπέστη, στο Ντουμπάι, στις Κάννες και στο Χονγκ-Κόνγκ το οποίο τιμήθηκε και με ένα αστέρι Michelin το 2017.

FACEBOOK/ BEEFBAR MYKONOS

Το μενού του Beefbar on the Coast στη Μύκονο, το οποίο λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, έχει στηθεί να προσφέρει μια εμπειρία casual dining, με βάση τις ελληνικές – μεσογειακές γεύσεις και επιρροές από τα γειτονικά νησιά. Στόχος; Μια αναγέννηση των κλασικών ελληνικών πιάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή