Ρήξη στις σχέσεις Πανιωνίου - Κότνικ και ανακοίνωση με αιχμές

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 15:54
UPD:15:57
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο Μάτιτς Κότνικ κατέθεσε προσφυγή κατά του Πανιωνίου για οφειλές, ενώ ταυτόχρονα ζητεί να μείνει ελεύθερος, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να κοπεί από την αποστολή της ομάδας που αναχώρησε σήμερα για προετοιμασία στην Πολωνία.

Η διοίκηση των «κυανέρυθρων» κάλεσε σε απολογία τον Κότνικ, ενώ αναμένεται να καταβληθεί προσπάθεια προκειμένου ο 28χρονος τερματοφύλακας, που είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι, να παραμείνει στην ομάδα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές για την κίνηση του Κότνικ, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου εκτιμούν ότι πίσω από την κίνηση πιθανότατα βρίσκεται το ενδιαφέρον άλλης ομάδας. 

«Ο ποδοσφαιριστής [...] ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΟΥ, έλαβε σε δύο δόσεις την Παρασκευή 13-7-2018 τα χρήματα που του οφείλονταν, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα προσφυγής», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση.

Επίσης, η ΠΑΕ Πανιώνιος μέμφεται το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών: «Στην προκειμένη περίπτωση, η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ δεν μπήκε καν στον κόπο (όπως πάντοτε έκανε κατά το παρελθόν) να ενημερώσει τον πρόεδρο του συνδέσμου και αρχηγό της ομάδας μας, Παναγιώτη Κόρμπο. Μια ενέργεια που ενισχύει τις υποψίες μας, πως υπήρξε οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να βρεθεί σε δύσκολη θέση η ομάδα μας».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Είναι νόμιμο και ηθικό μια ομάδα η οποία καταφέρνει στην μνημονιακή Ελλάδα, έστω και με μικρές καθυστερήσεις να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της, να γίνεται παράλληλα και θύμα των ορέξεων κάποιων ανθρώπων που θα έπρεπε να έχουν ως μέλημα την διαμεσολάβηση και όχι την εξώθηση ποδοσφαιριστών σε ανάλογες ενέργειες; Ποιοι άραγε καιροφυλακτούν για την απόκτηση του παίκτη;»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις