Πόλο: Η Εθνική Ανδρών διέλυσε (27-1) την Τουρκία

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 16:34
UPD:16:55
koe.org.gr
A- A A+

«Σάκος του μποξ» αποδείχθηκε για την Εθνική Ανδρών η πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελόνης με αντίπαλο την Τουρκία.

Η ελληνική ομάδα διέσυρε με 27-1 την αντίπαλό της στο πλαίσιο του Γ΄ ομίλου και στρέφει το ενδιαφέρον της στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ολλανδία και κυρίως στο ντέρμπι της Παρασκευής με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε 5-1, με τον Σονμέζ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της Τουρκίας στο ματς, ενώ στη συνέχεια η πιεστική ελληνική άμυνα απέφερε πολλά κλεψίματα και εύκολα γκολ στην κόντρα, με το δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 12-1 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου.

Οι διεθνείς δεν χαλάρωσαν σε κανένα σημείο, αφού η διαφορά τερμάτων μπορεί να παίξει ρόλο για την πρώτη θέση του ομίλου και έφτασαν στο εκκωφαντικό 27-1, σκοράροντας 9 γκολ στην τελευταία περίοδο και συνολικά 11 στην κόντρα.

Στη... μάχη για τον πρώτο σκόρερ ο Γιάννης Φουντούλης με το τελευταίο γκολ του αγώνα έφτασε τα έξι, αφήνοντας στα πέντε τους Βλαχόπουλο και Γούνα, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις