Δεύτερο 90λεπτο χωρίς γκολ η ΑΕΚ

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 19:32
UPD:19:36
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, αλλά με εμφανές το επιθετικό πρόβλημα, παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας, που τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Η Ένωση θέλει ακόμη πάρα πολλή δουλειά και χρειάζεται να προσθέσει στοιχεία στο παιχνίδι της, για να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα που θέλει ο προπονητής της, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η ουσία είναι ότι η πρωταθλήτρια Ελλάδας ολοκλήρωσε το βασικό μέρος της προετοιμασίας της στην Πολωνία χωρίς να σκοράρει στα φιλικά που έδωσε. 

Στο σημερινό με τους Κύπριους έβγαλε κάποιους αυτοματισμούς, σε σχέση με το φιλικό απέναντι στην Μίετζ, ωστόσο της έλλειψε το γκολ κι αυτό είναι ένα από τα θέματα που έχει να επιλύσει το τεχνικό τιμ άμεσα.

Πλέον, επί αθηναϊκού εδάφους θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας και με τη βοήθεια των μεταγραφών που θα γίνουν εκτιμάται ότι η αγωνιστική εικόνα της θα ανέβει αισθητά σε ολους τους τομείς και θα είναι πανέτοιμη για τους προκριματικούς του Champions League τον ερχόμενο μήνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας (62' Τσιντώτας), Μπακάκης (79' Μπότος), Τσόσιτς (62' Οικονόμου), Λαμπρόπουλος, Χουλτ (62' Λόπες), Σιμόες (72' Γιαννούτσος), Μοράν (25' Γαλανόπουλος), Μάνταλος (79' Γιούσης), Λιβάγια (62' Γκάλο), Μπακασέτας (62' Κλωναρίδης), Γιακουμάκης (72' Αϊντάρεβιτς).

ΑΕΚ Λάρνακας (Ιραόλα): Tόνιο, Tρουγιόλς, Μοϊσόφ (46′ Αναστασίου), Καταλά (78′ Μπόλιεβιτς), Ιωάννου, Λαρένα (64′ Λαμπάν), Ακοράν (64′ Κωνσταντίνου), Τέτε (46′ Kάσες), Τρισκόφσκι (64′ Τομάς), Χέφελ, Γιάννου (78′ Ρουσιάς).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις