Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 16:03
UPD:16:10
EUROKINISSI/ICON PRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΥ
A- A A+

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, για οφειλή ύψους 400.000 από τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη κατέθεσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ένα ακόμη πρόβλημα, στα ήδη υπάρχοντα, ήρθε να προστεθεί στους «πράσινους» πριν ακόμη ξεκινήσει η νέα περίοδος. Η συμφωνία για να μετακομίσει ο παίκτης από τους «Αρκάδες» στο «τριφύλλι» ήταν 700.000, ωστόσο, μέχρι τώρα η αθηναϊκή ΠΑΕ έχει καταβάλλει τις 300.000 κι έτσι η διοίκηση του Αστέρα αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά για το υπόλοιπο ποσό.

Έχουν προηγηθεί αρκετές προσπάθειες όλο αυτό το διάστημα από την πλευρά της πελοποννησιακής ΠΑΕ, χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να καταθέσουν προσφυγή.

Πλέον, αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια θα είναι η προσπάθεια από την πλευρά των «πρασίνων» για να βρεθεί εξωδικαστική λύση, καθώς θεωρείται βέβαιο πως αν δε συμβεί αυτό, τότε ο σύλλογος θα βρεθεί σε νέο κίνδυνο.

Υπάρχουν, ακόμη αρκετά «ανοιχτά μέτωπα», όπως η υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως πολύ κοντά στο να καταθέσει προσφυγή βρίσκεται και ο πρώην αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού, Νούνο Ρέις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις