Ο Simon Le Bon κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο 59χρονος τραγουδιστής αρνήθηκε την κατηγορία
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 18:27
UPD:18:45
A- A A+

O Simon Le Bon, τραγουδιστής του συγκροτήματος Duran Duran, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με την καταγγελία ο τραγουδιστής θώπευσε την Shereen Hariri, εργαζόμενη σε κατάστημα δίσκων του Λος Άντζελες, το 1995, όταν βρισκόταν στο κατάστημα και υπέγραφε αυτόγραφα.

Ο 59χρονος Βρετανός τραγουδιστής αρνήθηκε την κατηγορία, γράφοντας στην επίσημη σελίδα των Duran Duran στο Facebook: «Η συμπεριφορά για την οποία με κατηγορεί η  Hariri είναι ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη, και τότε και τώρα. Όμως, η κατηγορία είναι απλά αναληθής.

Όταν η  Hariri με προσέγγισε με τον ισχυρισμό της, πριν από μήνες, πρότεινα να συναντηθούμε ώστε να το ξεκαθαρίσουμε. Όμως, αυτή αποφάσισε να το καταγγείλει δημόσια. Δεν είμαι από αυτούς που δεν παραδέχονται τα λάθη τους. Όμως, δεν μπορώ να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω κάνει». 

Ο δικηγόρος της Hariri, μιλώντας σε εφημερίδα του Ντιτρόιτ, είπε πως ο τραγουδιστής των Duran Duran, ενώ είχε συμφωνήσει να συναντηθεί με την πελάτισσα του, έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες για να αναβάλλει τη συνάντηση. Αυτό την εξόργισε και την έκανε να προχωρήσει σε δημόσια καταγγελία.

Προτεινόμενα για εσάς