«Τελειωμένη η μεταγραφή του Μιράντα στον Ολυμπιακό»

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 10:06
UPD:10:10
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, βρίσκεται ο Ροντερίκ Μιράντα, σύμφωνα με δημοσίευμα πορτογαλικής εφημερίδας.

Πιο συγκεκριμένα, η «Record» αναφέρει ότι ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται ήδη στην ελληνική πρωτεύουσα προκειμένου να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους» τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Με βάση το ρεπορτάζ των Ιβήρων, ο Πορτογάλος παίκτης δε συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση της Γουλβς διότι βρέθηκε στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο Μιράντα γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1991 στην Οντιβέλας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα.

Το 2012 παραχωρήθηκε δανεικός στην ελβετική Σερβέτ, ακολούθησε το 2013 ο δανεισμός στην ισπανική Ντεπορτίβο και το καλοκαίρι του ίδιου έτους παραχωρήθηκε ελεύθερος στη Ρίο Άβε.

Αποκτήθηκε από την Γουλβς το καλοκαίρι του 2017 έναντι τριών εκ. ευρώ και τη σεζόν που πέρασε είχε 17 συμμετοχές στην Championship, μία στο League Cup και  μία στο Κύπελλο Αγγλίας, ενώ πανηγύρισε με τους «λύκους» την άνοδο στην Premier League.

Οι Πορτογάλοι μιλούν για «τελειωμένη» μεταγραφή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις