«Ντύνεται στα πράσινα» ο Παπαπέτρου

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 19:09
UPD:19:12
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ακόμη πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο 25χρονος φόργουορντ έμεινε και τυπικά από χθες ελεύθερος από τον Ολυμπιακό κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο «αιώνιος» αντίπαλος, Παναθηναϊκός.

Το ραντεβού ανάμεσα στο μάνατζερ του παίκτη και στη διοίκηση των «πρασίνων» κλείστηκε για το πρωί της Τρίτης (10/07), με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία μιας και το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» ήταν δεδομένο εδώ κι αρκετό καιρό.

Οι «πράσινοι» περίμεναν στο διάστημα αυτό την απόφαση του διεθνούς άσου για το μέλλον του στον Ολυμπιακό κι από τη στιγμή που αυτό συνέβη την Κυριακή, την επόμενη μέρα κλείστηκε αμέσως το ραντεβού με τον εκπρόσωπό του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική συνομιλία, ανάμεσα στον Καταλανό προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ και τον 24χρονο παίκτη, σχετικά με το ρόλο για τον οποίο τον προορίζει, στους «πράσινους».

Αμέσως μετά η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Νίκο Λώτσο, και έκλεισε ραντεβού μαζί του για το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες μιας πιθανής συνεργασίας.

Οι «πράσινοι» θα προσφέρουν στον παίκτη κλειστό τριετές συμβόλαιο και όχι 1+1+1, όπως είχε γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες από μερίδα του ελληνικού Τύπου.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις