ΠΟΕΔΗΝ: Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα στο υπ. Υγείας για να εξυπηρετήσουν κομματικούς φίλους

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 16:01
UPD:16:02
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Για «απίστευτα ρουσφέτια» του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Αφορμή είναι, όπως υποστηρίζει το γεγονός ότι «η υποδιοικήτρια του καταργημένου Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Πατρών, που εξαπατούσε το Δημόσιο εισπράττοντας παράνομα τη σύνταξη του θανόντος πατέρα της και θα επιστρέψει πολύ λιγότερα με σκανδαλώδη ρύθμιση της εφορίας, αντί να τιμωρείται, επιβραβεύεται. Συνεχίζει να  πληρώνεται επί μήνες για θέση που δεν υφίσταται. Καρατομείται η νυν υποδιοικήτρια του Γ. Ν. Πατρών, αν και σε άδεια λοχείας, κάτι που απαγορεύεται, για να πάρει τη θέση της η εν λόγω κομματική φίλη του κου Πολάκη που βρίσκεται στο Γ. Ν. Πατρών, διοικεί και πληρώνεται χωρίς να έχει διοριστεί!».

Η ΠΟΕΔΗΝ διαψεύδει τους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για το θέμα και ζητεί την παρέμβαση εισαγγελέα, ώστε να διερευνηθεί πώς η συγκεκριμένη γυναίκα «πληρώνεται επί μήνες ως υποδιοικήτρια όταν δεν έχει διοριστεί;».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «το τι συμβαίνει στον πολύπαθο χώρο της Δημόσιας Υγείας δεν έχει προηγούμενο. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα εκεί στο υπουργείο Υγείας προκειμένου να  εξυπηρετήσουν τους κομματικούς φίλους».

Όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία, «η τέως υποδιοικήτρια του καταργημένου Ν. Ν. Θώρακος Πατρών εισέπραττε παράνομα (επειδή εργαζόταν σε Δημόσιο Νοσοκομείο) επί σειρά ετών τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, οφείλει εξ αυτού πάνω από 100.000 ευρώ στο Δημόσιο και με σκανδαλώδη ρύθμιση της Εφορίας δεν πρόκειται ποτέ να τα επιστρέψει, αντιθέτως πληρώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα ως υποδιοικήτρια σε Νοσοκομείο που δεν υφίσταται...

Κι όμως, το συγκεκριμένο κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθημερινά στο Νοσοκομείο, πληρώνεται και διοικεί επί μήνες, πριν και μετά την έκδοση του νέου Οργανισμού του Γ. Ν. Πατρών...

 

Αξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο! Εξαπατά το Δημόσιο και επιβραβεύεται διπλά και τριπλά! Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεπλένονται οι παρανομίες» καταλήγει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή