Μάρκο Νε: Κανένα πρόβλημα με Ολυμπιακό λόγω Σέλουκ

Πρώτη με απόντες για τους Πρωταθλητές
Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2006 12:06
A- A A+

Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Παρόντες θα είναι οι νεαποκτηθέντες Ντομί και Ουαντού, ενώ οι μουντιαλικοί Τζόρτζεβιτς, Τουρέ, Ζεβλάκοφ, Μπόρχα, και Μπούτινα θα ενσωματωθούν στις 10 Ιουλίου, ημερομηνία που θα πρέπει να επιστρέψει (αν και απίθανο) και ο Γιάγια Τουρέ.

«Ο Τουρέ πρέπει να έρθει στις 10 Ιουλίου. Αν δεν έρθει, αυτός θα έχει το πρόβλημα, όχι εμείς. Το πρόβλημα θα το έχει ο Γιάγια», δήλωσε σχετικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Τροντ Σόλιντ.

Εξάλλου, από την πρώτη του Ολυμπιακού απών θα ειναι και ο Νε, λόγω προβλήματος με τα χαρτιά του (γεγονός που εκθέτει τους υπευθύνους του Ολυμπιακού μετά και τα παράπονα του Τουρέ για τη βίζα του). Ωστόσο ο ίδιος ο Νε με δηλώσεις του εμφανίστηκε να διαχωρίζει τη θέση του από τη στάση του Γιάγια Τουρέ και του μάνατζέρ του έναντι των πρωταθλητών. «Ο Σέλουκ δεν είναι καν επίσημος μάνατζέρ μου. Συνεργαστήκαμε για να έρθω στον Ολυμπιακό, αλλά από 'κει και πέρα δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Με τον Γιάγια έχουν άλλη σχέση, μια και γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια», τόνισε ο νέος άσος των ερυθρολεύκων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις