Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει ήδη για σπίτι στο Τορίνο

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 13:33
UPD:13:34
REUTERS/Tatyana Makeyeva
A- A A+

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήδη ψάχνει για σπίτι στο Τορίνο εδώ και δυο εβδομάδες»: αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής Marca, που είναι πεπεισμένη ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ θα μετακομίσει στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε.

Παρά το χθεσινό αναδυόμενο σκεπτικισμό από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, αληθινό ή μέρος μιας τακτικής, σήμερα η ιστοσελίδα της Marca γράφει ότι η Ρεάλ «σημείωσε τη θέληση του παίκτη να φύγει μακριά» και προετοιμάζει το έδαφος για επερχόμενο διαζύγιο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είπε «ως εδώ» μετά την επιμονή της Ρεάλ στο κυνήγι του Νεϊμάρ, την κακή υπεράσπιση που έλαβε στην περιπέτειά του με τις φορολογικές αρχές της Ισπανίας και, πάνω απ΄ όλα, τις υποσχέσεις αναπροσαρμογής του συμβολαίου του, που δεν τηρούσε ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ. 

«Φέτος δεν ήθελα να ανανεώσω το εισιτήριο διαρκείας, αλλά αν η Γιούβε πάρει τον Ρονάλντο, έρχομαι στο Τορίνο για να ανανεώσω ακόμη και με ποδήλατο»: οι οπαδοί της Γιουβέντους ονειρεύονται ήδη την άφιξη του CR7, όπως φαίνεται από τα χιλιάδες μηνύματα στα social media.

«Μια φάρσα για να αυξηθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας» σχολιάζει, πάντα στο Twitter, ένας άλλος οπαδός, για να λάβει απάντηση από έναν τρίτο μέσω του ίδιου τρόπου: «Αν κινείται η Exor για να κάνει CR7 ένα από τα πρόσωπα της Fiat σε παγκόσμιο επίπεδο, τότε όλα είναι δυνατά»

Από τα σχόλια δεν λείπουν, πάντως, η ειρωνεία και ο σαρκασμός. «Η ιδέα είναι καλή, τουλάχιστον δεν θα σας "καθαρίζει" πια», σχολιάζει ο Άλαν Πράιντ, θυμίζοντας τις πρόσφατες επιτυχίες του Ρονάλντο κατά της Γιούβε. «Δεν έρχεται» λέει ένας άλλος. «Αλλά αν τελικά έρθει, πόσες εκκαθαρίσεις θα πρέπει να γίνουν;».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις