Ν. Φίλης για συμφωνία Πρεσπών: Δεν χρειάζεται κύρωση από 180 βουλευτές

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 09:53
UPD:09:57
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικής αστάθειας» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, στον απόηχο τωνχθεσινών δηλώσεων του Πάνου Καμμένου για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «αμοβαία επωφελή» τη συμφωνία τόσο για την χώρα μας, όσο και για την ΠΓΔΜ, και πρόσθεσε πως δεν εφίσταται ανάγκη κύρωσης της συμφωνίας με τις ψήφους 180 βουλευτών. «Δεν έχουμε εκχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας για να έχουμε ανάγκη για ψήφιση από 180 βουλευτές όπως λέει το Σύνταγμα» ανέφερε.

Ερωτηθείς για τα όσα είπε στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο κ. Φίλης σχολίασε πως «είναι λογικό όταν λες κάτι να το διευκρινίζεις μετά».

«Δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικής αστάθειας. Αν δεν πιστεύετε τον Καμμένο, ακούστε τον Μοσκοβισί» πρόσθεσε, ενώ σε ό,τι αφορά στο μέλλον της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρατήρησε πως «είμαστε σε μεταβατική περίοδο και όλα θα εξεταστούν με νέους όρους». Όπως σημείωσε, «είμαστε σε μια νέα πραγματικότητα, όχι με όρους κυβερνητικής αστάθειας μέχρι τις εκλογές που όπως είναι στόχος της κυβέρνησης θα γίνει στο τέλος της τετραετίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή