«Κανονιέρης» ο Παπασταθόπουλος

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 19:52
UPD:19:57
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ με κάθε επισημότητα, καθώς η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε την απόκτησή του με ένα εξαιρετικής έμπνευσης βίντεο.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες» από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του, που προβλέπει αποζημίωση 5 εκ. ευρώ ετησίως.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 17 εκατ. λίρες. Ο Μεσσήνιος κεντρικός αμυντικός, που θα συναντήσει στην ομάδα του Ουνάι Έμερι τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, είχε μεταγραφεί στην Ντόρτμουντ το 2013, μετρώντας έκτοτε 198 συμμετοχές και 10 γκολ με τους Βεστφαλούς.

Ο Sokratis παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ. «Αισθάνομαι εξαιρετικά. Σήμερα είναι μόλις η πρώτη ημέρα μου εδώ. Όλα είναι τέλεια. Είναι μια υπέροχη στιγμή και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εδώ για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε.

«Η Άρσεναλ είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες στην Premier League, ένας εξαιρετικός σύλλογος, με πολλούς φιλάθλους και μεγάλη ιστορία. Οπως είπα και πριν, νιώθω χαρούμενος που θα είμαι εδώ τα επόμενα χρόνια για να υπηρετήσω αυτή την ομάδα. Βιεϊρά, Ανρί, Πιρές αυτή η ομάδα, κάθε ένα-δύο χρόνια, έχει παίκτες που γράφουν ιστορία», πρόσθεσε.

Όσο για το τι του είπαν οι πρώην συμπαίκτες του στην Ντόρτμουντ, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χένρικ Μχιταριάν; «Μου είπαν τα καλύτερα από την εμπειρία τους στην Άρσεναλ. Μου είπαν πως θα βρω μια "μεγάλη οικογένεια". Μπορεί να μην μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, αλλά μιλούσαμε συχνά πριν έρθω στο Λονδίνο και υπογράψω»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις