Συνάντηση Καραμανλή - Σκανδαλίδη

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2006 12:07
A- A A+

Θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση συζήτησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σκανδαλίδης με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι εξέθεσε τις απόψεις του στον πρωθυπουργό για τη μητροπολιτική αυτοδιοίκηση, για τις μητροπολιτικές λειτουργίες και για το ρόλο του δήμου Αθηναίων σε αυτό το πλαίσιο.

Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός είναι προβληματισμένος και έχει τις δικές του απόψεις. Ο κ. Σκανδαλίδης είπε ακόμη ότι συζήτησαν για το μέλλον των έργων στο λεκανοπέδιο όπως είναι η επέκταση του μετρό, ο εσωτερικός δακτύλιος και τα έργα στο Γκάζι.

Σε ερώτηση για το εάν απέσπασε υπόσχεση για χρήματα από τον πρωθυπουργό, ο κ. Σκανδαλίδης απάντησε ότι ο πρωθυπουργός δεν δίνει χρήματα καθώς επίσης ότι δεν ήταν αυτό το βασικό θέμα της συζήτησής τους.

Ο κ. Σκανδαλίδης ρωτήθηκε ακόμη για την πρόταση του αντιπάλου του κ.Νικήτα Κακλαμάνη να ληφθούν μέτρα για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να μην δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι υπάρχει θεσμικό πλαίσιο και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους. Σε καμία περίπτωση όμως να μην προκύψει κατάργηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή