Πρόταση Νικήτα Κακλαμάνη για τις διαδηλώσεις στο κέντρο

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2006 16:33
A- A A+

Την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη που αποσκοπεί στην «εξάλειψη των προβλημάτων από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας» κλήθηκε να σχολιάσει ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει από κανένα το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του με ειρηνικό τρόπο, χωρίς να θίγει τον καθημερινό ρυθμό ζωής της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων. Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη πρόταση του κ. Κακλαμάνη και συνεπώς δεν έχω να σχολιάσω κάτι επ' αυτού», σημείωσε ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος.

«Τα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα είναι απολύτως σεβαστά. Υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο. Εάν χρήζει όμως εκσυγχρονισμού, θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης με όλους τους φορείς μετά τις 15 Οκτωβρίου, εφόσον εκλεγώ» δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης μετά τη συνάντησή του με την υπουργό Εξωτερικών και πρώην δήμαρχο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου ερωτηθείς για το ίδιο θέμα ανέφερε ότι υπάρχει θεσμικό πλαίσιο και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους. Σε καμία περίπτωση όμως να μην προκύψει κατάργηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή