Νέες φασιστικές αθλιότητες καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 00:29
UPD:00:38
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Για «νέες φασιστικές αθλιότητες» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, στον απόηχο της πορείας για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Η βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος αμαυρώνει τη χώρα μας διεθνώς, όπως και τα δημοσιεύματα για επιθέσεις ακροδεξιών διαδηλωτών σε άτομα στη Ροτόντα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή ούτε στις φασιστικές πρακτικές, ούτε στην ακροδεξιά ρητορική που τις καλλιεργεί».

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αντιληφθεί έστω και σήμερα τις ευθύνες του και να σταματήσει να προσφέρει πολιτική κάλυψη στο εθνικιστικό μίσος και τη βία» κατέληξε το κυβερνών κόμμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος κάλεσε τη Ν.Δ. να καταδικάσει τη βεβήλωση.

«Η Νέα Δημοκρατία έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες» συμπλήρωσε και τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει «να σταματήσει να προσφέρει πολιτική κάλυψη και νομιμοποίηση» σε τέτοιους είδους ενέργειες.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή