Ολυμπιακός: Άμεσα οι συζητήσεις με τους Έλληνες

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 12:14
UPD:13:59
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας περιόδου ξεκινά άμεσα.

Το θέμα προπονητή έκλεισε για τους Πειραιώτες με τον ιδανικότερο τρόπο (αναμένεται μόνο η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ντέιβιντ Μπλατ) και, πλέον, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν επαφές με τους Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου, των οποίων έληξαν τα συμβόλαια.

Από την πορεία των διαπραγματεύσεων θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό και οι περαιτέρω κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ των δευτεραθλητών Ελλάδας, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Euroleague, αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει οι συζητήσεις με τους τρεις Έλληνες θα ξεκινήσουν άμεσα, καθώς οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν όσο το δυνατό συντομότερα να έχουν κλείσει όλα τα μέτωπα με το υπάρχον ρόστερ, έτσι ώστε να προχωρήσουν και στις υπόλοιπες μεταγραφές που έχει ζητήσει ο Μπλατ.

Από το πρωί έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που θέλουν τους «ισχυρούς άνδρες» της ΚΑΕ να προτείνουν σημαντική μείωση αποδοχών στον Βαγγέλη Μάντζαρη, ενώ ακούγεται και πάλι έντονα το όνομα του Ντάνιελ Χάκετ.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις