Κ. Χρυσόγονος: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το Μαξίμου

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 18:06
UPD:18:09
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Για δύο μέτρα και δύο σταθμά από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου κάνει λόγο ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, αναφερόμενος στην αντίδραση της κυβέρνησης στην ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη.

Σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, ο κ. Χρυσόγονος επεσήμανε πως «ο Πάνος Καμμένος ζητάει την παραίτηση του βουλευτή Λαζαρίδη λόγω της ανεξαρτητοποίησής του από τους ΑΝΕΛ. Ο ίδιος το 2014 είχε δεχτεί την προσχώρηση στην K.O. των ΑΝΕΛ του βουλευτή Νικολόπουλου που είχε εκλεγεί με την Ν.Δ. το 2012».

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Χρυσόγονος, «όποιος φεύγει κρατώντας την έδρα του χαρακτηρίζεται ”αποστάτης”. Όποιος έρχεται φέρνοντας μαζί και την έδρα του είναι ευπρόσδεκτος. Θαυμάστε λογική Καμμένου».

Ο κ. Χρυσόγονος καταλόγισε επίσης στο Μέγαρο Μαξίμου πως «βλέπει επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη χωρίς να τα κατονομάζει».

«Όταν πριν λίγους μήνες η βουλευτής Μεγαλοοικονόμου ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ όλα ήταν ωραία και καλά. Δύο μέτρα και δύο σταθμά», κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή