Πρόεδρος του Ινστιτούτου Επικοινωνίας ο Δ. Μαύρος

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2006 20:13
A- A A+

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Επικοινωνίας. Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο κ. Δημήτρης Γ. Μαύρος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Spot Thompson, Αντιπρόεδρος o Επίκουρος Καθηγητής Μανώλης Χαιρετάκης από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γενικός Γραμματέας ο Γιώργος Ζαννιάς, Ιδρυτής BBDO Group και Πρόεδρος Olympic DDB Holding, και Ταμίας η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, Πρόεδρος & Διευθύντρια Δημιουργικού της Adel Saatchi & Saatchi.

Μέλη του νέου Δ.Σ. είναι: από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Καθηγήτρια Μαρία Κωνσταντοπούλου, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ο Καθηγητής Γιώργος Ζώτος, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών, η επίκουρη Καθηγήτρια Μπέττυ Τσακαρέστου, από τους πρώην Προέδρους της ΕΔΕΕ οι Γιάννης Ευσταθιάδης, Μέλος Δ.Σ. Βold Ogilvy και Σταύρος Λεούσης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Solid Communications και ως εκπρόσωποι της ΕΔΕΕ ο Μανόλης Παπαπολύζος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος DDB Athens και η Μαρία Λαζαρίμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Advocate Burson Marsteller.

Ο Πρόεδρος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη σημαντική συμβολή του στο μέχρι σήμερα έργο του Ινστιτούτου Επικοινωνίας προς τον απερχόμενο Πρόεδρο Θόδωρο Κοτιώνη, καθώς και τα απερχόμενα μέλη, και καλωσόρισε τους νέους εκπροσώπους που όρισαν η ΕΔΕΕ και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Προτεινόμενα για εσάς