Χανιά: Προφυλακίστηκε 44χρονος για τη δολοφονία 70χρονου στα Σφακιά

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 17:35
UPD:17:54
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Στη φυλακή οδηγείται 44χρονος από τα Σφακιά, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία 70χρονου συγχωριανού του.

Είχε συλληφθεί την Τρίτη μαζί με τον 39χρονο αδελφό του, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που συγκέντρωσε η Αστυνομία για εμπλοκή και των δύο στην υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 7 Μαρτίου, από περιοχή του δήμου Σφακίων.

Το βράδυ της Πέμπτης ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε μεταφέρει τη σορό και το αυτοκίνητο του θύματος, μεταξύ των περιοχών Αγιάς και Αλικιανού.

Σύμφωνα με τον διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, Παρασκευά Χινόπουλο, η σορός του άτυχου 70χρονου βρέθηκε θαμμένη σε αγροτική περιοχή του δήμου Πλατανιά, σε βάθος έξι μέτρων, ενώ το αυτοκίνητο σε βάθος πέντε μέτρων.

Το όχημα του θύματος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, ενώ αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το πτώμα πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Κρήτης.

Ο 39χρονος αδελφός του 44χρονου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Χανίων όπου και οδηγήθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα και από τις δύο οικογένειες, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης. Στο σημείο βρισκόταν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή