Έφυγε ο Γουίλσιρ, πήρε Λένο η Άρσεναλ

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 14:10
UPD:14:15
EPA/SASCHA STEINBACH

Στην Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπερντ Λένο, καθώς ολοκληρώθηκαν οι επαφές με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτηση του.

A- A A+

Εποχή... αποχαιρετισμών στην Άρσεναλ. Μετά από το «αντίο» του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος έφυγε από τους «κανονιέρηδες» ύστερα από 22 χρόνια στον πάγκο τους, ήταν η σειρά του μέσου Τζακ Γουίλσιρ να αφήσει το σύλλογο ύστερα από 17 χρόνια.

Με την έλευση του νέου προπονητή Ουνάι Έμερι, ο 26χρονος Γουίλσιρ, ο οποίος είχε προηγουμένως συμφωνήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος του μήνα, ήξερε ότι είχε ελάχιστες πιθανότητες να παίξει βασικός την επόμενη περίοδο.

Ως εκ τούτου, αποφάσισε να κλείσει την περιπέτειά του στην ομάδα του Λονδίνου, η οποία ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 9 χρονών.

«Ευχαριστούμε για όλα Τζακ», τον αποχαιρέτησε ο σύλλογος με ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας του, ενώ ο παίκτης δήλωσε ότι η απόφασή του ελήφθη μετά τη συνάντηση που είχε με το νέο προπονητή.

Χωρίς περιστροφές, ο Ισπανός τεχνικός του έδωσε να καταλάβει ότι αν παραμείνει στην ομάδα οι πιθανότητες να παίζει θα μειώνονταν σημαντικά. «Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου θέλω όμως να παίξω», υπογράμμισε ο Γουίλσιρ.

Στον αντίποδα, στην Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπερντ Λένο, καθώς ολοκληρώθηκαν οι επαφές με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτηση του.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει τα 28 εκ. ευρώ και τον Λένο να αποχωρεί από τις «ασπιρίνες» έπειτα από 6,5 χρόνια καριέρας. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις